Elektrisch automerk VOYAH opent eerste brandstore van de Benelux in Alkmaar

vrijdag, 21 juni 2024 16:21
Elektrisch automerk VOYAH opent eerste brandstore van de Benelux in Alkmaar

Alkmaar, 20 juni 2024 – Vandaag opent VOYAH haar eerste brandstore van de Benelux in Alkmaar. Het automerk breidt uit in Nederland en introduceert toekomstige elektrische modellen in verschillende prijsklassen, waarmee een revolutie in duurzame mobiliteit wordt vertegenwoordigd.

VOYAH maakte eind vorig jaar haar intrede op de Nederlandse markt met de modellen FREE en DREAM. Vandaag opent de eerste brandstore in Alkmaar, waar men twee dagen de mogelijkheid heeft om de futuristische VOYAH iCozy, het merk MHero en de Dongfeng modellen 007 en The Box te bewonderen. “VOYAH is een sterke toevoeging voor de Nederlandse elektrische automarkt en we zijn trots en verheugd om het merk op de kaart te zetten. De line-up bestaat uit auto’s in verschillende prijsklassen, waarmee we meerdere segmenten kunnen bedienen”, aldus Kjeld Riegen, CEO VOYAH Benelux.

Introductie toekomstige modellen
Dongfeng, een van de oudste autoproducenten van China, is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische voertuigen en produceert jaarlijks ruim 3 miljoen auto’s. “De auto’s hebben een premium EV kwaliteit en een luxueus design. De nieuwste modellen zijn op doorreis in Europa en nu twee dagen exclusief te ontdekken. De iCozy is een concept-car, welke een futuristisch inzicht geeft in het design voor de toekomst. MHero is een krachtige SUV met ruim 1000pk vermogen, ligt Riegen toe. The Box is volgens hem de grootste aandachtstrekker: “Deze elektrische auto is beschikbaar vanaf €20.000 en wordt dit jaar nog gepresenteerd. Daarmee is Dongfeng de eerste die een elektrische auto in dit lage prijssegment op de Nederlandse markt brengt.’’

VOYAH in Nederland
Importeur VOYAH Benelux is nu onderdeel van de Gomes groep, een 90 jaar oud familiebedrijf en een gevestigde naam in de autodealerwereld. Mr. Ma Lei, Directeur Dongfeng, zegt: “Ik ben erg dankbaar voor de samenwerking met Gomes. VOYAH is nog vrij nieuw op de Europese markt. Samen met onze partners willen wij deze reis starten en onze klanten van kwalitatieve auto’s en betrouwbare diensten voorzien. De ervaring, hoge klanttevredenheidsscore en de kwaliteitsnorm die gehanteerd wordt sluit aan bij onze groeiambities in Europa. De opening van de eerste brandstore is het startpunt van deze zogenoemde reis. Riegen: “De nieuwe brandstore en showrooms zijn volledig verduurzaamd, met 600 zonnepanelen en een aardwarmtesysteem, wat past bij onze visie op het gebied van duurzame mobiliteit. Om te zorgen voor de beste klantervaring zal er een centraal magazijn met onderdelenvoorziening in Nederland worden geopend. Ook de aftersales worden volledig in eigen land belegd.” Lei: “Ik ben ervan overtuigd dat we met het vertrouwen van onze klanten en de inspanningen van het team in de EU en Nederland succesvol zullen zijn.”

Laatst aangepast op vrijdag, 21 juni 2024 16:27