Smappee Smartstop trakteert met gratis stroom om je elektrische wagen te laden

vrijdag, 05 juli 2024 16:37
Smappee Smartstop trakteert met gratis stroom om je elektrische wagen te laden

Harelbeke, 4 juli 2024 - Onder de noemer Smappee Sunny Summer Sundays, trakteert Smappee, het cleantech bedrijf uit Harelbeke, elke zondag in juli en augustus met gratis stroom om je wagen op te laden bij een Smappee Smartstop, hun groeiend netwerk van snellaadpleinen. Smappee's slimme laadoplossingen maken optimaal gebruik van zonne-energie waardoor het energietechnologiebedrijf met deze stunt kan uitpakken. Iedereen kan tussen 10u. en 17u. terecht bij de 5 Smappee Smartstops in België om gratis stroom te tanken en zo 75% besparen op hun laadbeurt.

Voor alle EV-rijders

De gratis stroom tijdens de Smappee Sunny Summer Sundays is beschikbaar voor iedereen, zowel voor EV-rijders die reeds gebruik maken van de Smappee Smart Charge Card als voor nieuwe gebruikers. Voor die laatste groep kan betalen eenvoudig via QR-codes en de Smappee App, beschikbaar voor zowel Android als iOS. De actie biedt een unieke kans om de voordelen van elektrisch rijden en de gebruiksvriendelijkheid van Smappee's premium laadoplossingen te ervaren.

Smappee Sunny Summer Sundays

Elke zondag in juli en augustus tussen 10u en 17u. Smappee Smartstop trakteert met gratis stroom, wat neerkomt op een korting van 75% voor de volledige laadbeurt. De overige 25% bestaat uit kosten die aan derde partijen betaald moeten worden. ​
​Voor meer informatie over de actie en de locatie van de Smappee Smartstops, kan je terecht op deze link.

Smappee Smartstops vind je in Harelbeke, Kuurne, Oostende, Gent en Sint-Pieters-Leeuw.

Laatst aangepast op dinsdag, 09 juli 2024 14:22