Vermant breidt uit: Samen sterker voor u!

dinsdag, 01 oktober 2024 18:15
Vermant breidt uit: Samen sterker voor u!

Met grote trots kondigen wij de volgende stap aan in de groei van Vermant. Vermant en Scancar hebben de handen ineengeslagen en bundelen vanaf nu hun krachten om een nog sterkere en efficiëntere service te bieden aan hun klanten. Deze strategische samenwerking stelt ons in staat om de vertrouwde kwaliteit en service, waar onze klanten al jarenlang op vertrouwen, verder te versterken.

Wat betekent dit voor onze klanten?
De fusie van Vermant en Scancar brengt tal van voordelen met zich mee:
Betrouwbaarheid en continuïteit: De gekende service en ondersteuning blijven ongewijzigd, met als extra troef een breder en sterker netwerk.
Uitgebreide dienstverlening: Met een uitbreiding naar 11 vestigingen langs de as Antwerpen-Brussel, en een sterk verbeterde procesvoering, kunnen wij onze klanten nog sneller en efficiënter van dienst zijn.
Innovatie: Door het samenvoegen van onze expertise en toegang tot de nieuwste technologieën en oplossingen, zullen we onze klanten nog beter kunnen helpen en de klantervaring naar een hoger niveau tillen.

"Wat mijn grootvader, Egied Vermant, in 1956 met passie en vakmanschap heeft opgestart, zullen wij nu als één team verder uitbouwen en verankeren voor de toekomst," aldus Guy Vermant, CEO van Vermant. "De overname van Scancar markeert een nieuw hoofdstuk in onze rijke geschiedenis en stelt ons in staat om onze klanten nog vele jaren de service te bieden die ze van ons gewend zijn."

Laatst aangepast op dinsdag, 01 oktober 2024 18:16