MobilityPlus genomineerd voor Deloitte's 2024 Technology Fast 50: Een mijlpaal in snelle groei

donderdag, 17 oktober 2024 10:41
MobilityPlus genomineerd voor Deloitte's 2024 Technology Fast 50: Een mijlpaal in snelle groei

MobilityPlus is trots om aan te kondigen dat we genomineerd zijn voor Deloitte's 2024 Technology Fast 50, een prestigieuze competitie die de snelst groeiende technologiebedrijven in België erkent. Deze nominatie benadrukt de indrukwekkende groei en innovatie van MobilityPlus in de afgelopen vier jaar.

Over MobilityPlus
MobilityPlus is een toonaangevende aanbieder van slimme laadoplossingen voor elektrische voertuigen. We bieden bedrijven en werknemers complete ondersteuning voor laadoplossingen, zowel op de werkplek, thuis, als op parkeerterreinen. Onze gebruiksvriendelijke all-in-one portal en app maken het eenvoudiger voor HR-, fleet-, facility- en property managers om administratieve taken te vereenvoudigen, zoals het verwerken van fiscale onkostenrapporten en het beheer van laadpassen en laadstations.
Met ons uitgebreide dienstenaanbod hebben we de afgelopen vier jaar een indrukwekkend traject afgelegd, wat ons een unieke positie op de markt geeft.

Reactie van de Co-CEO's
“We zijn enorm trots op deze nominatie," zeggen Co-CEO's Jean-François Cheyns en Kris Pensaert. "Het is een bevestiging van het harde werk en de toewijding van ons team. Onze strategie en voortdurende groei in de afgelopen jaren hebben ons in deze positie gebracht. Deze erkenning geeft ons extra motivatie om onze visie – naadloze, groene en intelligente laadoplossingen – verder te realiseren voor onze klanten. Samen blijven we streven naar een duurzame toekomst."

www.mobilityplus.be

Laatst aangepast op donderdag, 17 oktober 2024 11:08