Polestar Gallery sluit af met Dylan Martinez

woensdag, 20 december 2023 18:04
Polestar Gallery sluit af met Dylan Martinez

ANTWERPEN, BELGIË – 1 december, 2023 – Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België.

Na de succesvolle exposities van Thibeau Scarcériaux in Polestar Brussel, Casimir & INDERA in Polestar Hasselt en Nicolas Zanoni in Polestar Gent, is het nu aan Dylan Martinez om af te sluiten met ‘Transparency in innovation’ bij Polestar Antwerpen.

Hedendaags glaskunstenaar Dylan Martinez, residentie bij Forwart Gallery, staat bekend om zijn glazen sculpturen die alternatieve perspectieven en illusoire technieken tot leven brengen, en daarmee zijn toewijding aan transparantie in de aanpak van klimaatverandering weerspiegelen. In de ‘Transparency in innovation’ expo presenteert hij hyperrealistische glazen sculpturen van plastic zakken gevuld met water. De doordachte opstelling van deze sculpturen creëert krachtige symboliek die zowel emotioneel als visueel een diepe indruk achterlaat bij het publiek. In deze context vertegenwoordigen de "plastic zakken" de aspecten van menselijke consumptie, afvalproductie en de schadelijke impact van plastic op onze planeet.

"De kracht van deze samenwerking met Polestar komt voort uit onze gedeelde visie op een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor transparantie, stimuleren we iedereen om te reflecteren en te streven naar een betere wereld." - Dylan Martinez

In een wereld die voortdurend evolueert, gelooft Polestar in het samenbrengen van design, technologie en kunst als een middel om grenzen te verleggen en duurzame innovatie te stimuleren. Dit najaar komt deze visie tot leven met Polestar Gallery, een initiatief waarbij Polestar haar Spaces in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt ter beschikking stelt aan lokale ontwerpers uit verschillende disciplines om hun meest recente en inspirerende projecten tentoon te stellen.

"Door designers een platform te bieden voor hun creaties, hopen we een katalysator te kunnen zijn voor vernieuwende ideeën die niet alleen inspireren, maar ook grenzen verleggen. Dit initiatief illustreert Polestar’s engagement voor uitzonderlijk design, prestatie, duurzaamheid en innovatie. Tevens bevestigt het de versterkende kracht van samenwerking, als middel om betekenisvolle verandering teweeg te brengen.” - Femke Brouns - Head of Marketing, PR & Events Belux, Polestar

Praktische informatie:
Ontdek Polestar Gallery x Dylan Martinez: 'Transparency in innovation' van 1 december tot en met 30 december te Polestar Antwerpen Space, Hopland 14, 2000 Antwerpen.

Getagged onder:
polestar
Laatst aangepast op woensdag, 20 december 2023 18:09

Gerelateerde items (op tag)

Rijden met een elektrische wagen in koud weer: een handleiding

Onze wagens zijn ontworpen in Zweden en getest onder de zwaarste winterse omstandigheden. We zijn dus vertrouwd met sneeuw en ijs. In dit artikel geven we je tips over hoe je de actieradius en prestaties van je Polestar tijdens de wintermaanden kunt maximaliseren.

Polestar doorbreekt klimaatmythes in de aanloop naar COP28

GOTHENBURG, ZWEDEN - 23 november 2023. Polestar heeft recent de Polestar Truth Bot geïntroduceerd op X, voorheen bekend als Twitter. Deze speciale bot is ontworpen om de meest gangbare onwaarheden met betrekking tot klimaatverandering in de auto-industrie te ontkrachten.

Productie van Polestar 4 gaat van start: eerste leveringen verwacht voor eind 2023

GÖTEBORG, ZWEDEN - 15 november 2023. Polestar (Nasdaq: PSNY) kondigt aan dat de productie van Polestar 4 succesvol is gestart. Klanten in China kunnen hun eerste leveringen verwachten vóór het einde van 2023. Voor alle andere Polestar-markten staat de officiële lancering gepland voor begin 2024, met verwachte leveringen aan klanten later datzelfde jaar.

Polestar Gallery gaat van start met Thibeau Scarcériaux

BRUSSEL, BELGIË – 18 OKTOBER, 2023. Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België. Functional artist en designer Thibeau Scarcériaux bijt de spits af met ‘Reflective Visions’ te Polestar Brussel.