Kia Vermant is voor het 4de jaar op rij Kia FLEET Dealer of the year

woensdag, 06 april 2022 16:03
Kia Vermant is voor het 4de jaar op rij Kia FLEET Dealer of the year

Op 17 maart 2022 vond het verkiezingsgala FLEET Manager of the year plaats in de Nekkerhal in Mechelen. Kia Vermant wist daar voor het vierde jaar op rij de Kia FLEET Dealer of the year te bemachtigen. Een unicum en prestatie om met het hele team fier op te zijn.

Wat is de succesformule van Kia Vermant?

Kia Vermant zet zich al geruime tijd in voor elektrische mobiliteit en is mee pionier met Kia in fleet. “Dankzij de 3 elektrische fleettestwagens zorgde Kia Vermant voor een unieke beleving van elektrisch rijden, wat mede de reden is van het succes,” aldus Hans D’haene, operationeel manager van Kia Vermant. “Mensen die met de nieuwe EV6 gereden hebben, zijn snel overtuigd van de kwaliteit en capaciteiten van deze wagen en het merk Kia.”

Ook de gunstige ligging van Kia Vermant speelde mee, met een site in het hart van de industriezone Mechelen-Noord en een site langs de A12 tussen Antwerpen en Brussel.

Dé doorslaggevende factor waarom Kia al vier jaar op rij de award binnenhaalt, is volgens Hans D’haene echter vooral de verdienste van alle medewerkers van de Kia Vermant-teams. “Zij zetten elke dag opnieuw de extra mile om onze klanten een totaalbeleving te geven: de unieke Vermant-ervaring.”

Vermant heeft in het verleden de nodige investeringen en inspanningen gedaan om zich met Kia in 2014 op de fleetmarkt te begeven. “Iets wat niet evident is voor een merk dat minder bekend en bemind was.” 

Kia Vermant blijft bovendien niet stilzitten, want ondertussen kunnen geïnteresseerden ook de Kia Sportage Phev testen en binnenkort kunnen ook testritten gemaakt worden met de nieuwe Kia Niro Phev en EV.

Ook zette Vermant Group in op de uitbouw van hun fleetcel, met Julie Vermant als business developer en ambassadrice van Vermant Group (Kia en Volvo). “Julie is het vaste aanspreekpunt voor onze fleetklanten. Zij kan snel schakelen en kan hierdoor ook inspelen op een snel veranderende markt.” Kia Vermant gaat er dan ook voluit voor om volgend jaar voor de vijfde keer Kia FLEET Dealer of the year te worden.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over elektrisch rijden?

Neem dan contact op met Julie Vermant op 0478 49 44 09 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Getagged onder:
kia
Laatst aangepast op vrijdag, 22 april 2022 12:29

Gerelateerde items (op tag)

Europese première voor Kia PBV op IAA Hannover 2024

Brussel, België - 30 augustus 2024 - Kia is voor het eerst aanwezig op de IAA Hannover, van 16 tot en met 22 september 2024. Een belangrijk hoogtepunt van het evenement is de Europese première van de PBV-conceptvoertuigen van het merk. Met de PBV's neemt Kia de gewaagde stap om de markt van lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) te betreden met een unieke reeks voertuigen.

Kia EV3: hoogstaande elektrische SUV-ervaring voor iedereen

Kia onthulde alle details van de nieuwe Kia EV3, de compacte EV SUV van het Koreaanse merk. Met zijn combinatie van een gedurfd design, innovatieve technologie en baanbrekende functies stelt de EV3 nieuwe normen die nog niet eerder te zien waren in het compacte EV SUV-segment.

De EV3 is gebaseerd is op de geavanceerde technologie en design van Kia’s grootste SUV, de EV9, maar heeft toch zijn eigen identiteit.

Test: Kia EV9 RWD, Space-KIA

Met het succes van de Kia EV6 en de daarbij horende titel van Auto van het Jaar 2022, zet KIA hun elektrisch offensief voort. Ditmaal met de indrukwekkend uitziende EV9. Later komen daar nog een compacte stadswagen EV3, een C-segment SUV EV5 en zelfs een berline in het C-segment EV4 bij.  

Kia Vermant levert 23 Kia Ceed SW PHEV wagens aan Equans.

Antwerpen Zuid, 24 juni 2024 – Kia Vermant mocht onder een (langverwachte) stralende zon 23 Kia Ceed SW Plug-In hybrides leveren aan Equans. In de schaduw van de Kia Vermant-toren aan de A12 in Aartselaar, werd de overhandiging een feestelijk gebeuren.