Kia Vermant is voor het 4de jaar op rij Kia FLEET Dealer of the year

woensdag, 06 april 2022 16:03
Kia Vermant is voor het 4de jaar op rij Kia FLEET Dealer of the year

Op 17 maart 2022 vond het verkiezingsgala FLEET Manager of the year plaats in de Nekkerhal in Mechelen. Kia Vermant wist daar voor het vierde jaar op rij de Kia FLEET Dealer of the year te bemachtigen. Een unicum en prestatie om met het hele team fier op te zijn.

Wat is de succesformule van Kia Vermant?

Kia Vermant zet zich al geruime tijd in voor elektrische mobiliteit en is mee pionier met Kia in fleet. “Dankzij de 3 elektrische fleettestwagens zorgde Kia Vermant voor een unieke beleving van elektrisch rijden, wat mede de reden is van het succes,” aldus Hans D’haene, operationeel manager van Kia Vermant. “Mensen die met de nieuwe EV6 gereden hebben, zijn snel overtuigd van de kwaliteit en capaciteiten van deze wagen en het merk Kia.”

Ook de gunstige ligging van Kia Vermant speelde mee, met een site in het hart van de industriezone Mechelen-Noord en een site langs de A12 tussen Antwerpen en Brussel.

Dé doorslaggevende factor waarom Kia al vier jaar op rij de award binnenhaalt, is volgens Hans D’haene echter vooral de verdienste van alle medewerkers van de Kia Vermant-teams. “Zij zetten elke dag opnieuw de extra mile om onze klanten een totaalbeleving te geven: de unieke Vermant-ervaring.”

Vermant heeft in het verleden de nodige investeringen en inspanningen gedaan om zich met Kia in 2014 op de fleetmarkt te begeven. “Iets wat niet evident is voor een merk dat minder bekend en bemind was.” 

Kia Vermant blijft bovendien niet stilzitten, want ondertussen kunnen geïnteresseerden ook de Kia Sportage Phev testen en binnenkort kunnen ook testritten gemaakt worden met de nieuwe Kia Niro Phev en EV.

Ook zette Vermant Group in op de uitbouw van hun fleetcel, met Julie Vermant als business developer en ambassadrice van Vermant Group (Kia en Volvo). “Julie is het vaste aanspreekpunt voor onze fleetklanten. Zij kan snel schakelen en kan hierdoor ook inspelen op een snel veranderende markt.” Kia Vermant gaat er dan ook voluit voor om volgend jaar voor de vijfde keer Kia FLEET Dealer of the year te worden.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over elektrisch rijden?

Neem dan contact op met Julie Vermant op 0478 49 44 09 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Getagged onder:
kia
Laatst aangepast op vrijdag, 22 april 2022 12:29

Gerelateerde items (op tag)

Kia’s Europese marktaandeel bereikt 5,2%, terwijl de verkoop blijft stijgen

  • In dezelfde periode vorig jaar bedroeg het marktaandeel van Kia 4% 
  • In totaal had Kia eind augustus 372.729 exemplaren verkocht in Europa, 12,4% meer dan vorig jaar
  • De prestaties van Kia staan in contrast met de algemene markt voor personenwagens, die met 11,9% kromp
  • Sterke resultaten dankzij het uitgebreide gamma geëlektrificeerde voertuigen van Kia

Kia wint twee Red Dot Awards voor ‘Moving Inspiration Project’

  • Kia wint onderscheidingen voor Reclame en Ruimtelijke communicatie in het kader van de Red Dot Design Awards
  • Designinstallatie gecreëerd om de dynamiek van de zuiver elektrische cross-over EV6 en de merkfilosofie van Kia in de verf te zetten
  • Nieuwe video's tonen de illustraties, van initiële inspiratie tot installatie
  • De EV6 is het eerste Aziatische voertuig dat permanent wordt tentoongesteld in het automuseum van Turijn
  • De onderscheidingen volgen op de algemene overwinning van de EV6 op de Red Dot Design Awards in maart

KIA EUROPE EN ENCORE | DB GAAN ENERGIEOPSLAGSYSTEMEN MAKEN DOOR GEBRUIKTE EV-BATTERIJEN TE HERGEBRUIKEN

-      Kia Europe gaat samenwerken met encore, een start-up van Deutsche Bahn, om energieopslagsystemen te maken uit hergebruikte EV-batterijen

-      Oude EV-batterijen uit Kia-voertuigen worden gedemonteerd tot modulair niveau en opnieuw gemonteerd tot schaalbare batterijopslagsystemen

-      Eerste installatie op EUREF-Campus in Berlijn levert 72 kWh energie uit Kia Soul-batterijen

Kia EV9: geslaagde test op Belgische kasseien

Nog in zijn camouflagepak legt de Kia EV9 de laatste hand aan zijn ontwikkelingstests, onder meer op de Belgische kasseien. De grote Koreaanse elektrische SUV zal klaar zijn voor het eerste kwartaal van 2023, na 44 maanden werk.