Het autosalon gaat van start bij Mini Brugge store!

vrijdag, 13 januari 2023 16:35
Het autosalon gaat van start bij Mini Brugge store!

Bij MINI beginnen we het jaar met een knaller met onverslaanbare saloncondities. Kom bij ons langs om deze te ontdekken. We zijn doorlopend geopend (7/7) tot en met zaterdag 4 februari 2023. 

Vanaf zaterdag 14 januari 2023 opent het Autosalon eindelijk weer zijn deuren. Na meer dan een jaar afwezigheid is het de perfecte gelegenheid om jezelf de volgende vragen te stellen. Is het een voorliefde voor avontuur dat je aanspreekt? Dan is de MINI Countryman echt iets voor jou, geen twijfel mogelijk. Of ben je meer op zoek naar een go-kart gevoel en emissievrij rijden. Want dan is de MINI Electric iets voor jou. Als je op zoek bent naar een iconische en rebelse MINI, kies dan de MINI 3-deurs.


OOK OPEN OP ZONDAGEN.

Geen tijd of geen mogelijkheid om ons tijdens het salon te bezoeken? Geen probleem!
Wil je een configuratie op maat of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en boek nu jouw afspraak bij ons. We zijn bijkomend open op zondag 15, 22 en 29 januari 2023.

Boek een afspraak in onze agenda: https://cocquyt.appoint.be/mini/nieuw/

 

Ondek de salondeals !

Getagged onder:
mini
Laatst aangepast op vrijdag, 13 januari 2023 16:37

Gerelateerde items (op tag)

Facelift Mini Cooper Countryman SE All4: aerodynamische update

Na zijn kleinere broertjes en zusjes krijgt nu de Mini Countryman als laatste zijn facelift. Ook de SE plug-inhybride is nog steeds van de partij en mag van de verjongingskuur mee profiteren. Wij namen de wijzigingen onder de loep bij zijn lancering in Frankfurt.