"Doe mee met AHOOGA op Bike Brussels: Ontdek de nieuwste innovaties in hoogwaardige elektrische fietsen".

maandag, 13 maart 2023 10:36
"Doe mee met AHOOGA op Bike Brussels: Ontdek de nieuwste innovaties in hoogwaardige elektrische fietsen".

Bike Brussels staat voor de deur en AHOOGA is verheugd opnieuw deel te nemen aan dit prachtige event. Het evenement gaat door van 24 tot 26 maart in Tour & Taxis, Havenlaan te Brussel, en is een geweldige kans voor fietsliefhebbers om de laatste trends en innovaties van AHOOGA te ontdekken.

"Bij AHOOGA zijn we sinds 2015 toegewijd aan het ontwerpen en produceren van hoogwaardige e-bikes. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en gemak te bieden aan fietsers en tegelijkertijd om milieuvriendelijk te zijn. We streven er altijd naar om onze producten te verbeteren en klanten de meest optimale ervaring aan te bieden. Bike Brussels is het ideale platform om onze nieuwste producten en innovaties te tonen," aldus Massimiliano Colosimo, Direct Sales en Marketing Manager.

Het productteam van AHOOGA zal aanwezig zijn om gedetailleerde informatie te geven over het gamma en vragen te beantwoorden over de technische aspecten van de fietsmodellen.

Bezoekers krijgen de kans om fietsen uit te proberen op het fietsparcours dat binnen de beurs wordt aangelegd. Dit is een geweldige kans om de fietsen van AHOOGA uit de eerste hand te ervaren en te zien. Ons team staat klaar om u te adviseren en u te helpen de beste fiets voor uw behoeften te kiezen.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de mogelijkheid om ter plaatse een offerte aan te vragen. Ons team staat klaar om u een gepersonaliseerde offerte te geven voor een van de fietsmodellen, zoals de Folding Bike, de Modular en de Urban Bike.

Bij AHOOGA zijn we toegewijd om onze klanten te voorzien van kwalitatieve elektrische fietsen en we zijn blij om onze nieuwste producten en innovaties te presenteren op Bike Brussels. We nodigen je uit om naar onze stand te komen, ons productteam te ontmoeten en onze fietsen zelf te komen uitproberen. Of u nu een doorgewinterde fietsliefhebber bent of een nieuwkomer in de wereld van e-bikes, wij zijn ervan overtuigd dat u in onze producten de perfecte combinatie van comfort, gemak en prestaties zult vinden.

Getagged onder:
ebikes
Laatst aangepast op maandag, 13 maart 2023 10:37

Gerelateerde items (op tag)

2022 was een topjaar voor sportieve en ‘last mile’ fietsen

Steeds meer elektrisch ondersteunde sportfietsen

Na de daling in 2021 wegens verminderde leveringen, hebben de sportieve fietsen hun tweede adem gevonden in 2022. Ze totaliseren 198.095 stuks, goed voor 28,5% van de totale verkoop. België blijft een land van de sportieve fietsen. We merken dat ook kleinere ‘last mile’-segmenten zoals de bakfiets, de longtail en de plooifiets de wind in de zeilen hebben en ondertussen goed zijn voor 28.476 eenheden

Belgische fietsmarkt spurt in 2022 naar topresultaat : +19%

Sterke groei van e-bikes, vooral bij de fietshandelaars

Na een lichte daling in 2021 – die voornamelijk te wijten was aan leveringsproblemen - heeft de Belgische fietsmarkt in 2022 een behoorlijke versnelling hoger geschakeld : ze is met een forse +19% gegroeid tot 695.871 exemplaren, dat is 110.958 eenheden meer dan in 2021.