O2feel, het Franse merk van elektrische fietsen, lanceert een limited edition Equo Cargo model om het tennistoernooi van Roland-Garros te vieren

woensdag, 07 juni 2023 09:19
O2feel, het Franse merk van elektrische fietsen, lanceert een limited edition Equo Cargo model om het tennistoernooi van Roland-Garros te vieren

O2feel, leider op het gebied van elektrisch ondersteunde fietsen, is verheugd de lancering aan te kondigen van een speciale serie Equo Cargo en iSwan e-bike's ter gelegenheid van het prestigieuze tennistoernooi van Roland Garros. Deze speciale editie is met zijn uniek design en verbeterde functies een eerbetoon aan één van 's werelds belangrijkste sportevenementen.

De Equo van O2feel, het vlaggenschipmodel van het gamma cargofietsen van het merk, is afgewerkt in een kenmerkende kleikleur met witte logo's, waardoor een opvallende esthetiek ontstaat. Er worden slechts 100 exemplaren van deze speciale serie geproduceerd, waardoor het een exclusief verzamelobject wordt voor tennisfans en liefhebbers van elektrische fietsen.

De O2feel Equo Roland-Garros behoudt zijn oorspronkelijke prestaties en functionaliteit, maar beschikt ook over enkele opmerkelijke verbeteringen. Met de MIK HD bagagedrager die een laadvermogen heeft tot 80 kg, kunnen gebruikers hun spullen gemakkelijk en veilig vervoeren. De Shimano Steps E61000 Cargo motor, de 720 Wh batterij met 4 jaar garantie en de Altus versnelling met 9 versnellingen zorgen voor een krachtige en betrouwbare rijervaring. Bovendien garanderen de remschijven en de remklauwen met 4 zuigers voor een nauwkeurig en veilig remproces.

De O2feel Equo Roland-Garros met zijn unieke ontwerp en uitgebreide functies heeft een prijs van € 4.399.

Ter gelegenheid van de lancering van deze speciale serie organiseert O2feel een uitzonderlijke wedstrijd die deelnemers de kans geeft één van de Equo Roland Garros editie cargobikes te winnen. Om kans te maken op deze kostbare fiets, hoeft u alleen maar de officiële website van het merk te bezoeken en het deelnameformulier in te vullen: www.o2feel.com/roland-garros
O2feel is trots om bij te dragen aan de sensatie van het Roland Garros tennistoernooi met deze speciale editie van zijn cargobikes en e-bikes. Fans van tennis en elektrische fietsen krijgen de kans om een uniek vervoermiddel te bemachtigen dat elegantie en geavanceerde functionaliteit combineert.

Voor meer informatie over de O2feel Equo Roland Garros en de wedstrijd, gelieve de officiële site van O2feel te bezoeken: www.o2feel.com

Getagged onder:
ebikes
Laatst aangepast op woensdag, 07 juni 2023 09:24

Gerelateerde items (op tag)

De ÅSKA Supercommuter: de beste speedpedelec met een Belgisch meesterwerk frame

Als je op zoek bent naar de ultieme speedpedelec, dan is de ÅSKA Supercommuter een naam die je niet mag missen. Deze speedpedelec staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende prestaties en functionaliteiten, maar ook om zijn opvallende frame, dat wordt gemaakt met Belgische precisie en innovatie. Laten we eens dieper ingaan op wat de ÅSKA Supercommuter tot de beste keuze maakt voor veeleisende fietsers.

RS-bicycles & Components: “Unieke technologie zodat je heel natuurlijk fietst”

Bakfiets met high end kwaliteit

Het type e-bakfiets MK1-E heeft een uniek systeem dat de fiets heel wendbaar en stabiel maakt. Je begeeft je veilig in het verkeer. RS Bicycles & Components heeft een unieke bakfiets van topkwaliteit in het gamma. Het gaat om het type MK1-E van het Deense bedrijf Butchers & Bicycles. De fiets behoort tot de top qua vormgeving en design. Ook de prijszetting is ijzersterk. Het bedrijf zet bovendien stevig in op high end kwaliteit en viel met de bakfiets al in de prijzen.

Carqon: premium bakfietsen met stijl

“Kwaliteit en design gaan erg goed samen”

Carqon heeft twee modellen innovatieve bakfietsen. Ze springen eruit omwille van technologie en een fraai sportief design. Handige accessoires versterken het fietsplezier nog meer.

Bergamont ziet steile opmars van de longtail en e-cargo

De longtail en e-cargo bikes kennen een stijgende opmars bij de jongere generatie. De e-cargo neemt zelfs meer en meer de functie van een wagen over. Johan Huygens, CEO/Owner bij Scott Sportech Benelux - dat het fietsenmerk Bergamont verdeelt - spreekt niet van een trend maar van een heuse omslag. De opmars komt door een toenemend bewustzijn voor het klimaat en het slecht functionerend openbaar vervoer.