Pinion Smart Shift nu beschikbaar op de ÅSKA speedpedelec

donderdag, 06 juli 2023 16:38
Pinion Smart Shift nu beschikbaar op de ÅSKA speedpedelec

We hebben geweldig nieuws voor alle liefhebbers van speedpedelecs! Vanaf juni 2023 is het langverwachte Pinion Smart Shift-systeem beschikbaar op de ÅSKA speedpedelec. Dit elektronische schakelsysteem tilt je rijervaring naar een hoger niveau en maakt woon-werkverkeer moeiteloos en plezierig.

Het Pinion Smart Shift-systeem is ontworpen met de behoeften van moderne fietsers in gedachten. Het biedt efficiënt, nauwkeurig en intuïtief schakelen, zodat je altijd de juiste versnelling hebt, ongeacht de rijomstandigheden. Of je nu stilstaat, onder belasting fietst of op hoge snelheid rijdt, het Pinion Smart Shift-systeem zorgt voor een soepele en naadloze schakelervaring.

Met de compacte en ergonomische TE1 E-Trigger aan het stuur kun je moeiteloos en responsief schakelen. De shifter reageert direct op je aanraking en biedt uitstekende tactiele feedback, zodat je precies weet wanneer je de versnellingen verandert. Dankzij de geavanceerde sensortechnologieën in de Smart Shift Box worden de versnellingswisselingen met precisie en snelheid uitgevoerd, waardoor je altijd in controle bent.
Bezoek onze website www.aska-bike.com en neem contact op met een erkende dealer om je bestelling te plaatsen. Wees een van de eersten die de nieuwe standaard in schakeltechnologie ervaart!

*Let op: Het Pinion Smart Shift-systeem is vanaf november 2023 uitleverbaar op de ÅSKA speedpedelec. Neem contact op met je lokale ÅSKA dealer voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.*

Getagged onder:
ebikes
Laatst aangepast op donderdag, 06 juli 2023 16:38

Gerelateerde items (op tag)

De ÅSKA Supercommuter: de beste speedpedelec met een Belgisch meesterwerk frame

Als je op zoek bent naar de ultieme speedpedelec, dan is de ÅSKA Supercommuter een naam die je niet mag missen. Deze speedpedelec staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende prestaties en functionaliteiten, maar ook om zijn opvallende frame, dat wordt gemaakt met Belgische precisie en innovatie. Laten we eens dieper ingaan op wat de ÅSKA Supercommuter tot de beste keuze maakt voor veeleisende fietsers.

RS-bicycles & Components: “Unieke technologie zodat je heel natuurlijk fietst”

Bakfiets met high end kwaliteit

Het type e-bakfiets MK1-E heeft een uniek systeem dat de fiets heel wendbaar en stabiel maakt. Je begeeft je veilig in het verkeer. RS Bicycles & Components heeft een unieke bakfiets van topkwaliteit in het gamma. Het gaat om het type MK1-E van het Deense bedrijf Butchers & Bicycles. De fiets behoort tot de top qua vormgeving en design. Ook de prijszetting is ijzersterk. Het bedrijf zet bovendien stevig in op high end kwaliteit en viel met de bakfiets al in de prijzen.

Carqon: premium bakfietsen met stijl

“Kwaliteit en design gaan erg goed samen”

Carqon heeft twee modellen innovatieve bakfietsen. Ze springen eruit omwille van technologie en een fraai sportief design. Handige accessoires versterken het fietsplezier nog meer.