Subaru en Panasonic Energy in gesprek over levering van LI-ion batterijen voor BEV's

dinsdag, 01 augustus 2023 12:03
Subaru en Panasonic Energy in gesprek over levering van LI-ion batterijen voor BEV's

Tokio en Osaka, Japan - Subaru Corporation en Panasonic Energy Co., Ltd. hebben aangekondigd dat ze in gesprek zijn over een middellange- tot lange termijn partnerschap om te voldoen aan de vraag naar batterij-elektrische voertuigen (BEV's) en batterijen voor BEV’s in een snelgroeiende markt.

Subaru en Panasonic Energy zullen besprekingen voeren met het oog op het leveren van een volgende generatie cilindrische lithium-ionbatterijen voor Subaru door Panasonic Energy, en Subaru zal batterijen die zijn aangeschaft bij Panasonic Energy installeren in BEV's die vanaf het laatste deel van de jaren 2020 bij hun vestigingen worden geproduceerd, inclusief in een speciale BEV-fabriek die gepland staat in Gunma, Japan.

Subaru versnelt zijn elektrificatie en andere initiatieven door een roadmap naar 2050 op te stellen, met als doel bij te dragen aan de verwezenlijking van een koolstofneutrale samenleving. Panasonic Energy zal als partner bijdragen aan het bereiken van dit doel door zijn cilindrische lithium-ionbatterijen van hoge kwaliteit en hoge prestaties te leveren. Deze batterijen hebben al jarenlang een uitstekende staat van dienst in de markt.

Door het opzetten van deze samenwerking zullen Subaru en Panasonic Energy bijdragen aan de ontwikkeling van de auto- en batterijindustrie en zullen zij helpen bij het oplossen van maatschappelijke problemen, zoals het behoud van werkgelegenheid in de regio en de ontwikkeling van menselijk kapitaal.

Getagged onder:
subaru
Laatst aangepast op dinsdag, 01 augustus 2023 15:35

Gerelateerde items (op tag)

Subaru kondigt vier nieuwe volledige elektrische SUV'S aan

EV-productie wordt opgevoerd naar 400.000 eenheden
Subaru Corporation heeft zijn geconsolideerde financiële resultaten voor het afgelopen boekjaar gepubliceerd, inclusief de toekomstplannen voor volledig elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat tegen eind 2026 vier volledig elektrische SUV-modellen leverbaar zullen zijn.

Subaru op het 100e Autosalon van Brussel

  • Voorstelling Solterra MY2024
  • Lancering XV "Pure Plus"
  • Lancering Forester "Premium Black"
  • Lancering Outback "50 Yr AWD Edition"
  • Subaru 360 en 50 jaar All-Wheel Drive
  • Ongeziene Saloncondities