Geniet van de zomer met Nissan’s e-4ORCE technologie

woensdag, 16 augustus 2023 12:50
Geniet van de zomer met Nissan’s e-4ORCE technologie

Aartselaar – Het is zomer en Nissan brengt het seizoen naar nieuwe hoogtepunten met de baanbrekende e-4ORCE technologie. e-4ORCE is exclusief ontworpen voor geëlektrificeerde aandrijflijnen en stelt reizigers in staat om een reis vol sensatie, comfort en puur rijplezier te maken, ongeacht de afstand of bestemming.

Als de reislust begint toe te slaan en de open weg lonkt, wordt de e-4ORCE technologie de ultieme reisgenoot. Deze biedt een krachtige en sensationele zomerrijervaring dankzij het innovatieve vierwielaandrijvingssysteem. Elke bocht geeft een gevoel van avontuur, omdat de sterke regeneratieve remverdeling van e-4ORCE het overhellen en duiken achter zich laat.

Met zijn verbeterde rijcomfort en stabiliteit maakt deze technologie langere en aangenamere autoritten voor iedereen mogelijk, zodat elke passagier tijdens zijn zomerse avonturen van een comfortabele rit kan genieten. Met e-4ORCE, dat momenteel verkrijgbaar is in de Nissan Ariya en X-Trail, wordt de reis een integraal onderdeel van de zomervakantie.

Lange trajecten op snelwegen worden moeiteloos soepel en plezierig. De inzittenden kunnen zo genieten van elk moment van het zomeravontuur. Met elke passerende kilometer zijn zij tegelijkertijd getuige van Nissans toewijding aan elektrificatie en duurzame mobiliteit.

Verover snelwegen, navigeer door bergachtige landschappen, verken schilderachtige dorpjes en ga naar afgelegen stranden met de dubbele motor en het uiterst nauwkeurige besturingssysteem van e-4ORCE. De technologie past zich moeiteloos aan elke wegomstandigheid aan en biedt reizigers onwrikbare stabiliteit en controle tijdens het rijden door diverse omgevingen.

Bekijk onderstaande video waarin Nissan het nieuwste hoofdstuk van de 'e-4ORCE For All Seasons'-campagne presenteert. Daarmee biedt Nissan een plek op de eerste rij voor de ultieme zomerse roadtrip. Laat u fascineren door de opmerkelijke mogelijkheden van de e-4ORCE technologie, die een reis onthult die ongeëvenaard comfort en zinderende sensatie combineert en voorbestemd is om het hoogtepunt van deze zomer te worden.

Getagged onder:
nissan

Gerelateerde items (op tag)

Scherper design en verbeterd infotainment voor nieuwe Nissan Qashqai

Aartselaar – In het zeer concurrerende crossover-speelveld, waarop de originele Nissan Qashqai de aftrap deed, staat niets lang stil. Sinds de introductie van de derde generatie Qashqai, ruim drie jaar geleden, zijn er meer dan 350.000 exemplaren in Europa verkocht. De Qashqai zet nog steeds de maatstaf. Om toonaangevend te blijven heeft Nissan diverse esthetische aanpassingen doorgevoerd, evenals interessante updates op het gebied van (rij)technologieën.

Vernieuwde Nissan Juke vanaf juni in de showroom, prijzen nu al bekend

Aartselaar – De Nissan Juke is vernieuwd. Interieurwijzigingen zorgen voor nog meer zitcomfort, extra rijassistentietechnologieën zorgen voor meer controle en er zijn nog meer mogelijkheden voor personalisatie. Onder meer de geliefde gele carrosseriekleur keert terug. Er is nog meer goed nieuws: de prijzen blijven ondanks alles ongewijzigd, wat betekent dat de vernieuwde Nissan Juke leverbaar is vanaf € 26.500. De eigenzinnige crossover staat vanaf juni in de showroom bij de Nissan concessiehouders.

Nissans bedrijfsplan The Arc: groei stimuleren, AMIEO-regio elektrificeren

Aartselaar – Nissan vergroot zijn inzet op het gebied van elektrificatie en groei in de markten van de AMIEO-regio – Afrika, Midden-Oosten, India, Europa en Oceanië. Dat doet het op basis van zijn nieuwe wereldwijde bedrijfsplan, The Arc, om meer waarde te genereren en zijn concurrentiepositie te versterken.