Kia gaat van start met het autoabonnement ‘Kia Flex’

vrijdag, 02 februari 2024 14:23
Kia gaat van start met het autoabonnement  ‘Kia Flex’

Zaventem, 25 januari 2024 – Voor wie een nieuwe auto zoekt en tegelijk veel belang aan flexibiliteit hecht, heeft Kia in de toekomst een alternatief voor de aankoop of de leasing op lange termijn van een auto: vandaag gaat in België ‘Kia Flex’ van start, de nieuwe abonnementsdienst van het merk waarvoor nieuwe auto’s van Kia ingezet worden. Het aanbod dat Kia heeft uitgewerkt samen met ALD Automotive | Leaseplan, omvat al vanaf de eerste dag een ruime waaier modellen, inclusief geëlektrificeerde voertuigen. En dat aanbod wordt permanent verruimd. Op de website https://flex.kia.be kan de klant snel en gemakkelijk een auto uitzoeken en er een abonnement op nemen.

Hij kan volgens zijn persoonlijke mobiliteitsbehoeften kiezen tussen looptijden van 6,12 of 18 maanden. Behalve de flexibiliteit is ook de grote transparantie op het vlak van de kosten een voordeel: het vaste maandtarief dekt alle kosten op de tank- en laadbeurten na: van de autobelasting tot de verzekering en het onderhoud. Ook de afspraken i.v.m. de termijnen zijn duidelijk: wanneer het abonnement afloopt, wordt het contract automatisch stopgezet.

“We evolueren van een zuivere autoconstructeur naar een leverancier van duurzame en toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen. Onze nieuwe abonnementsdienst ‘Kia Flex’ is daarbij een belangrijke stap,” zegt Olivier Gelas, managing directeur van Kia Belux. “Heel wat bestuurders zoeken naar flexibele mobiliteitsaanbiedingen waar ze indien nodig gemakkelijk gebruik van kunnen maken. Met ‘Kia Flex’ bieden we dit pakket op maat zonder kopzorgen aan: het kan volledig online gereserveerd worden en de kosten zijn transparant; bovendien wordt het ondersteund door ons groot en efficiënt dealers- en servicenetwerk zodat het aanbod in het hele land beschikbaar is.”

Johan Portier, Country Managing Director bij ALD Automotive | Leaseplan België vult aan: “In gesprekken met klanten, partners en dealers merken we dat flexibiliteit de sleutel is voor de toekomst van mobiliteit. Samen met partners zoals Kia Belux, zijn we steeds op zoek naar oplossingen die inspelen op de noden van de markt. Daarbij is het belangrijk dat dealers betrokken zijn in dit nieuwe distributiemodel. Daarom verheugen we ons op deze nieuwe strategische samenwerking.”

Op het duidelijk gestructureerde en intuïtief te bedienen online platform https://flex.kia.be vinden gebruikers gedetailleerde informatie over de afzonderlijke modellen, alsook over de voorwaarden en prijzen van de verschillende tariefopties. Bovendien wordt het principe van ‘Kia Flex’ eenvoudig en overzichtelijk weergegeven op de site. Bij de FAQ’s vindt u de antwoorden op de meest voorkomende vragen. Na selectie van een Kia-model en de gewenste voorwaarden kan de reservering in enkele minuten afgewerkt worden. Zodra de gebruiker zich geregistreerd heeft of – in het geval van een al bestaand profiel – aangemeld heeft, kan hij de noodzakelijke documenten uploaden vooraleer in de laatste stap het abonnementscontract af te sluiten.

Getagged onder:
kia
Laatst aangepast op donderdag, 01 februari 2024 14:26

Gerelateerde items (op tag)

Kia EV9 op de shortlist voor Auto van het Jaar 2024

De Kia EV9 staat op de shortlist voor de laatste ronde voor de titel van Europese Auto van het Jaar 2024 (COTY). De zuiver elektrische SUV stond al op de lijst van 28 nieuwe modellen die dit jaar zijn gelanceerd en is nu door de 59 COTY-juryleden uit 22 landen geselecteerd voor de shortlist met de zeven beste. De algemene winnaar van Auto van het Jaar wordt op maandag 26 februari bekendgemaakt op het Internationaal autosalon van Genève.

Kia Europe verlengt exclusieve sponsoring van League of Legends EMEA Championship

Kia sponsort voor het zesde jaar op rij het League of Legends EMEA Championship (LEC) en dit als belangrijkste autopartner via Kia Europe, met een verlenging van de sponsoring voor drie jaar tot 2026. Met esports als snelst groeiende sport ter wereld is League of Legends momenteel de meest bekeken esport-competitie ter wereld. De synergie tussen de eigentijdse visie van Kia en het LEC-publiek is een ideale combinatie, met als resultaat een diverse ontmoetingsplaats die verschillende generaties verenigt door een gemeenschappelijke interesse.

Speciale edities Niro EV en EV6 'Business & Business Plus'

De EV markt, die vooralsnog hoofdzakelijk een b2b markt is in België en Luxemburg is, in constante groei: onze twee markten zijn de referentie geworden op dit gebeid, want het marktaandeel van de elektrische voertuigen in de inschrijvingen (17% en 20%) is hoger dan het Europese gemiddelde (14%).

Kia Belux zet een nieuwe stap op de weg naar het e-mobility leadership

Dat Kia Belux op weg is om een toonaangevende speler te worden op het vlak van toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen blijkt niet enkel uit de geboekte resultaten, en dit voor het tweede jaar op rij overigens, maar ook uit de talrijke nieuwe, klantgerichte diensten die dit jaar geïmplementeerd worden.