Nissan TOWNSTAR Karaok-e is een karaokelounge op wielen

donderdag, 23 mei 2024 13:23
Nissan TOWNSTAR Karaok-e is een karaokelounge op wielen

Aartselaar – Nissan geeft in-car entertainment een nieuwe betekenis met de TOWNSTAR Karaok-e. Deze unieke bestelwagen maakt het niet alleen mogelijk om onderweg je favoriete nummers luidkeels mee te zingen, maar toont ook de oneindige mogelijkheden van de TOWNSTAR-modellen.

De Nissan TOWNSTAR Karaok-e is gebaseerd op de volledig elektrische TOWNSTAR Evalia EV. Hij wordt aangedreven door een 90 kW sterke elektromotor, terwijl zijn 45 kWh-batterij goed is voor een actieradius tot 301 kilometer (WLTP).

Bij de ontwikkeling en het ontwerp van de Nissan TOWNSTAR Karaok-e stonden twee thema's centraal: geluk en welzijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat de mens blijer wordt van zingen en het luisteren naar muziek. Het verhoogt het dopamineniveau in het lichaam, terwijl ook endorfine – dat een geluksgevoel geeft – wordt aangemaakt. Gevoelens van pijn en stress worden hiermee onderdrukt. De TOWNSTAR Karaok-e haalt mensen uit hun dagelijkse routines en brengt plezier in het doorgaans saaie woon-werkverkeer.

Vernieuwd interieur voor een sensationele zangervaring
De gebruikelijke zeven zitplaatsen in de TOWNSTAR Evalia EV maken in de TOWNSTAR Karaok-e plaats voor een geheel nieuwe indeling. De cabine is voorzien van een 32-inch monitor met een geïntegreerde karaoke-set inclusief een eindeloze verzameling aan liedjes. Om de ervaring compleet te maken, is de muziek te horen via een state-of-the-art geluidssysteem inclusief een krachtige subwoofer, terwijl de verlichting in de cabine reageert op het ritme van de muziek.

Met Instant Sharing apps kunnen de 'supersterren' hun optreden opnemen dankzij GoPro en vervolgens delen met familie en vrienden via hun favoriete sociale mediakanalen. Bovendien kunnen ze hun optreden van begin tot eind personaliseren, onder meer met speciale watermerken en interface-designs.

Met een interieur dat zo levendig is, kan het exterieur uiteraard niet achterblijven. Daarom is de buitenkant van de Nissan TOWNSTAR Karaok-e gehuld in een betoverend Colourflow-ontwerp, waarmee de kleur verandert op basis van de kijkhoek: van vrolijk paars tot kalmerende blauwe en groene tinten. Bekijk deze videoOpent in een nieuw tabblad. om te zien hoe de Nissan TOWNSTAR Karaok-e gemeenschappen en forenzen samenbrengt met karaoke!

Ervaar je eigen TOWNSTAR Karaok-e
Ben je geïnspireerd geraakt door de Nissan TOWNSTAR Karaok-e? Hoewel deze unieke bedrijfswagen niet te koop is, biedt Nissan een veelzijdige reeks TOWNSTAR-modellen waarin je de hele dag kunt zingen of die als basis kan dienen voor en een eigen uniek project. De Nissan TOWNSTAR Evalia EV is te bestellen voor prijzen vanaf 42.430 euro.

Getagged onder:
nissan
Laatst aangepast op woensdag, 22 mei 2024 13:26

Gerelateerde items (op tag)

Nissan Ariya e-4ORCE bedwingt indoor skipiste in SnowWorld Landgraaf

Aartselaar – Spektakel in de skihal van SnowWorld Landgraaf! Een Nissan Ariya e-4ORCE op winterbanden heeft met een flinke caravan de steile indoor skipiste bedwongen. Een fraai staaltje krachtsvertoon en een bewijs van de geweldige controle die de volledig elektrische e-4ORCE-vierwielaandrijving onder de meest uitdagende omstandigheden kan bieden.