Nissan opent orders voor nieuwe Qashqai, nu nog aantrekkelijker voor dezelfde prijs!

donderdag, 13 juni 2024 13:04
Nissan opent orders voor nieuwe Qashqai, nu nog aantrekkelijker voor dezelfde prijs!

Aartselaar – Nissan heeft de orders voor de nieuwe Qashqai geopend. De derde generatie van de baanbrekende crossover heeft een nog opvallender en dynamischer exterieurdesign, met name dankzij de nieuwe voorkant.

De sfeer in het interieur is nog verfijnder dankzij nieuwe sfeerverlichting, nieuwe bekleding en nieuwe materialen op het dashboard en de middenconsole. Op de versies Tekna en N-Design kunnen klanten ook rekenen op Alcantara® bekleding.

Daarnaast is het aantal veiligheidsfeatures verder uitgebreid, terwijl ze een intuïtieve bediening garanderen. Zo zijn rijhulpmiddelen met twee eenvoudige kliks aan te passen.

Hoogwaardige technologie
Het technologisch vooruitstrevende karakter van de Qashqai wordt verder versterkt door de verbeterde 3D Intelligent Nissan Around View Monitor (AVM) met 360°-beeld en 'Invisible Hood'-functie. Hiermee is de positie van de voorwielen te zien alsof de motorkap onzichtbaar is. Als onderdeel van het infotainmentsysteem NissanConnect beschikt de nieuwe Qashqai als eerste Nissan in Europa over de geïntegreerde, online diensten van Google. De nieuwe Qashqai is verkrijgbaar met Mild Hybrid 140pk en 158pk Xtronic motoren, maar ook met Nissans unieke en innovatieve e-POWER technologie, die de sensatie van 100% elektrisch rijden biedt zonder te hoeven opladen.

Uitgebreide standaarduitrusting
Alle versies van de nieuwe Qashqai hebben een uitgebreide standaarduitrusting. Ondanks alle verbeteringen en extra voorzieningen zijn de prijzen ongewijzigd.

De Qashqai ACENTA heeft nu een 12,3" centraal scherm, draadloze Apple CarPlay®- en Android AutoTM-connectiviteit, 100% LED-verlichting voor en achter en Intelligent Key.

De Qashqai N-CONNECTA is nu onder andere uitgerust met het ProPILOT-systeem (semi-autonoom rijden), het AVM 3D 360° vision-systeem, 360° parkeerradars, aanpasbare omgevingsverlichting en geïntegreerde Google.

Qashqai TEKNA-modellen zijn ook uitgerust met een elektrische bestuurdersstoel met geheugenfunctie, aanpasbare sfeerverlichting (met meer lichtpunten), een 2-traps signatuurverlichting vooraan, 'superrode' achterlichten en sequentiële knipperlichten voor- en achteraan.

Qashqai TEKNA + modellen worden standaard geleverd met metaal- / special paint en tweekleurige lak en Alcantara®-inzetstukken op de stoelen en het dashboard.

De nieuwe N-DESIGN versie
De N-Design-uitvoering heeft een assertievere stijl. Hij heeft een aantal unieke designelementen: dorpels en bumpers in carrosseriekleur, glanzend zwarte dakrails en inzetstukken, zwart dak en zwarte buitenspiegels, en nieuwe 20-inch lichtmetalen velgen met verschillende patronen om deze uitvoering te onderscheiden. Binnenin is de Qashqai N-DESIGN voorzien van lederen en Alcantara® bekleding. De N-Design versie zal klanten aanspreken die op zoek zijn naar een bijzonder gedurfde en sportieve look.

 

Getagged onder:
nissan
Laatst aangepast op donderdag, 13 juni 2024 13:17

Gerelateerde items (op tag)

Nissan TOWNSTAR Karaok-e is een karaokelounge op wielen

Aartselaar – Nissan geeft in-car entertainment een nieuwe betekenis met de TOWNSTAR Karaok-e. Deze unieke bestelwagen maakt het niet alleen mogelijk om onderweg je favoriete nummers luidkeels mee te zingen, maar toont ook de oneindige mogelijkheden van de TOWNSTAR-modellen.