De Jeep® Avenger is de ster van de digitale serie "Concentrated Freedom"

zaterdag, 22 oktober 2022 16:45
De Jeep® Avenger is de ster van de digitale serie "Concentrated Freedom"
  • Jeep® presenteert de eerste van een driedelige digitale serie over de fascinerende kenmerken van de Avenger - de eerste volledig elektrische SUV van het merk - op het officiële YouTube-kanaal van Jeep.
  • De aflevering "Move" is nu live en bevat influencers Rabea Schif en Leonardo Fioravanti, die zich bezighouden met de waarden van vrijheid en plezier die deel uitmaken van het DNA van Jeep. 
  • De aflevering toont de geavanceerde technologie van de Jeep® Avenger voor een geconnecteerde rijervaring met een groot bereik* en snel en gemakkelijk opladen**.
  • Pre-booking is geopend voor de Jeep Avenger 1st Edition - een exclusieve, opvallende, volledig uitgeruste versie.

Jeep® presenteert de eerste aflevering van "Concentrated Freedom", een digitale serie die gewijd is aan de nieuwe Jeep Avenger, de allereerste volledig elektrische SUV van Jeep. In de afleveringen, gemaakt door Lunartic Productions, zullen bekende beïnvloeders de kenmerken van de Jeep Avenger op een originele en onderhoudende manier onthullen. De eerste aflevering, "Move", is vandaag uitgekomen en is beschikbaar op YouTube via deze link : https://www.youtube.com/watch?v=c5YQzTL5QWI

 

De nieuwe SUV is leuk en spannend en richt zich op mensen met een actieve levensstijl die een 100 % elektrische auto willen met een modern design, compacte afmetingen en een ruim interieur, maar gekenmerkt door het DNA van Jeep dat een unieke combinatie biedt van capaciteiten, stijl, functionaliteit en technologie om te voldoen aan de behoeften van de altijd geconnecteerde klant. 

 

Rabea Schif - presentatrice, creatief adviseur en mode-expert - zal de influencers in alle drie de afleveringen begeleiden. Ze gaat op een avontuur vol muziek, vrijheid en plezier. De perfecte metgezel voor dit avontuur kan alleen de nieuwe Jeep Avenger zijn. Hij is een pure uitdrukking van "geconcentreerde vrijheid" en vat elektrificatie en geavanceerde technologie samen in een compacte SUV. Met een actieradius van 400 km tot 550 km in de stad* en snel en gemakkelijk opladen**, is hij het perfecte gereedschap voor de moderne klant die rustig, plezierig en aangenaam wil rijden. 

 

De eerste aflevering speelt zich af in de fascinerende omgeving van de Dolomieten. Het begint in twee afzonderlijke maar verwante settings. In de eerste scène is Leonardo Fioravanti, een van Europa's meest getalenteerde surfers en natuurliefhebber - geselecteerd om Italië te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van Tokio - enthousiast over de road trip met de jeep. Tegelijkertijd laat de aflevering het publiek kennismaken met Rabea, die in de nieuwe Jeep Avenger rijdt en op Leonardo afgaat. Deze twee verschillende manieren van denken over vrijheid - de vrijheid om overal heen te rijden en de vrijheid om zich thuis te voelen in de natuur - komen samen en scheppen een sterke band.

 

De road trip begint als de twee elkaar leren kennen en de vele functies van de nieuwe Jeep Avenger ontdekken: van Level 2 autonoom rijden tot geavanceerde veiligheids- en connectiviteitssystemen. Bovendien zorgt de nieuwe SUV voor een volledig digitale ervaring aan boord met een totaal displayoppervlak van 20,5 inch, waardoor alle informatie in de auto onder controle blijft. Het biedt ook een reeks diensten en functies waarvan gebruikers op afstand kunnen genieten. Met behulp van de Jeep Mobile App kunnen Rabea en Leo bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde laadstation vinden waar hen een aangename verrassing wacht: het opladen gaat echt snel en gemakkelijk. Dat komt omdat de Jeep Avenger is uitgerust met een nieuwe generatie elektrische aandrijving die een nieuwe elektrische motor en batterij combineert. Met een Mode 4 100kW DC-kabel aangesloten op een openbare snellader is drie minuten opladen voldoende voor een rit van 30 kilometer. Evenzo zijn 24 minuten voldoende om de batterijen van 20 tot 80 procent op te laden. Bovendien biedt de 54 kWh batterij een actieradius van 400 km in de WLTP-cyclus, wat 550 km wordt in de stadscyclus. 

 

Vanaf 17 oktober is er een voorreserveringsactie voor de nieuwe Jeep Avenger 1st Edition - een exclusieve, volledig uitgeruste, volledig elektrische, aandachttrekkende configuratie die, alleen in Italië en Spanje, ook verkrijgbaar zal zijn met een turbobenzinemotor. Dit is een niet te missen kans, want degenen die online hun belangstelling kenbaar maken via de voorreserveringsprocedure zullen de eersten zijn die hem kunnen bestellen en er dus mee kunnen rijden.  

Meer informatie over het nieuwe initiatief om de Avenger vooraf te reserveren is beschikbaar op de volgende link : https://bethefirst-nl.jeep.be/

Getagged onder:
jeep

Gerelateerde items (op tag)

Eerste test: Jeep Avenger, Lichtgewicht EV

Jeep lanceert zijn eerste elektrisch model. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. In januari kaapten ze meteen de titel “auto van het jaar 2023” weg, voor de neus van de blitse VW ID.BUZZ en de Nissan Ariya. Hoe goed die auto van het jaar is, konden wij uittesten in het zonnige zuiden, in Malaga.

Eerste test: Jeep Avenger, Lichtgewicht EV

Jeep lanceert zijn eerste elektrisch model. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. In januari kaapten ze meteen de titel “auto van het jaar 2023” weg, voor de neus van de blitse VW ID.BUZZ en de Nissan Ariya. Hoe goed die auto van het jaar is, konden wij uittesten in het zonnige zuiden, in Malaga.

Jeep op de Brussels Motor Show 2023

  • Nieuwe Jeep Avenger : 100% elektrisch, 100% Jeep
  • Jeep Avenger 4x4 Concept : De ultieme uitdrukking van Jeeps legendarische capaciteiten, versterkt door elektrificatie
  • Nieuwe Grand Cherokee 4xe : het beste van twee werelden
  • Compass en Renegade e-Hybrid : 15% minder brandstofverbruik