Kona Electric N Line: sportief en stijlvol

woensdag, 21 februari 2024 17:22
Kona Electric N Line: sportief en stijlvol

Offenbach, 10 januari 2024 - Hyundai Motor Europe maakt zijn bestverkopende elektrische auto nog sportiever. Kona Electric wordt de eerste Hyundai EV die de sportieve N Line-behandeling krijgt.

De Kona Electric N Line heeft een sportief en dynamisch design, en behoudt zijn indrukwekkende prestaties en rijbereik. Klanten die op zoek zijn naar zowel stijl als duurzaamheid - en naar de beste binnenruimte in zijn klasse die de opgewaardeerde, volledig nieuwe Kona biedt - kunnen nu hun SUV nog verder individualiseren.

N Line specifieke ontwerpelementen
Tot de belangrijkste kenmerken van de Kona Electric N Line behoren unieke bumpers voor- en achteraan, stijlvolle zijskirts en een set speciale 19-duims wielen, ontworpen om de sportieve uitstraling van het model te benadrukken. Het koetswerk is voorzien van exclusieve N Line badges, die het gedurfde karakter van het model kracht bij zetten.

De Kona Electric N Line is uitgerust met sportzetels met N Line-logo en rode contrasterende stiksels, die een meeslepende en dynamische rijomgeving creëren. Extra rode details op het stuurwiel en dashboard dragen bij aan de unieke esthetiek van het interieur van de N Line, zonder afbreuk te doen aan comfort en functionaliteit.

Kenmerken N Line:

  • Agressiever, sportiever voor- en achterontwerp
  • Speciale EV N Line voor- en achterbumper
  • Glanzend zwarte zijspiegels
  • Speciaal N Line stuurwiel
  • N Line exclusieve metalen pedalen
  • Zwarte hemelbekleding
  • Speciale 19-inch lichtmetalen velgen, exclusief N Line-design
  • Speciale N Line-stoelen met rood contraststiksel

​De productie van de Kona Electric N Line staat gepland voor februari 2024 en zal naar verwachting in het voorjaar van 2024 op de Europese wegen verschijnen. De lanceringskleur, Serenity White Pearl, vormt de basis voor een gedurfde en stijlvolle entree in het segment van volledig elektrische SUV's.Hyundai voorziet de N Line-behandeling op elke aandrijflijnvariant van de volledig nieuwe Kona, waardoor de Kona N Line een veelzijdige en opwindende optie is voor een breed scala aan klanten.

Ongeacht de keuze voor een verbrandingsmotor, hybride of volledig elektrisch, kunnen bestuurders nu genieten van de sportieve en onderscheidende N Line-kenmerken, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet voor Hyundai's streven naar innovatie en duurzaamheid.

 

Getagged onder:
hyundai
Laatst aangepast op woensdag, 21 februari 2024 17:32

Gerelateerde items (op tag)

Europa's favoriet krijgt facelift

27 maart 2024 - Sinds zijn debuut in 2004 heeft de Hyundai Tucson de harten van Europese automobilisten veroverd en is hij uitgegroeid tot een bestseller en een fanfavoriet op het hele continent. Alleen al in 2023 werden er 158.056 exemplaren van de compacte SUV geregistreerd in Europa, wat een opmerkelijke verkoopstijging betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Ontdek de Hyundai Stockdeals bij De Laet Boom!

Op zoek naar de perfecte rit? Zoek niet verder! Hyundai biedt nu onmiddellijk beschikbare stockdeals met onweerstaanbare kortingen. Maak je klaar om in stijl te rijden met de nieuwste modellen die klaar staan om de weg op te gaan!

Hyundai IONIQ 5 met verbeterde functies en nieuw N Line-model

SEOUL, 4 maart 2024 - Hyundai Motor Company kondigde vandaag de aanstaande release aan van een verbeterde IONIQ 5 en nieuwe IONIQ 5 N Line voor zijn bekroond gamma elektrische voertuigen (EV) die productverbeteringen, innovatieve functies en designupgrades bieden.