Tesla Cybertruck loopt alweer vertraging op

vrijdag, 04 november 2022 20:25
Tesla Cybertruck loopt alweer vertraging op

Het orderboekje is vol, maar Tesla heeft nog geen enkel exemplaar van de in 2019 onthulde Cybertruck geleverd. De elektrische pick-up is uitgesteld tot het einde van 2023, maar of die deadline ook gehaald wordt...

Belofte maakt schuld. En geduld is een schone deugd. Dat is de beknopte samenvatting van de soap rond de Tesla Cybertruck, de alweer in 2019 voorgestelde pick-uptruck van Elon Musk en de zijnen. Want hoewel de orderboeken gevuld zijn voor drie productiejaren, heeft er nog geen enkele Tesla Cybertruck de in Austin, Texas gesitueerde Gigafactory verlaten.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
tesla

Gerelateerde items (op tag)

Test: Tesla Model X Plaid

Space X

Het topmodel bij Tesla luistert naar de naam Model X en is er al sinds 2015. Deze krijgt nu een update en komt met een topmodel met prestaties om duizelig van te worden. Wij gingen op pad met de Tesla Model X Plaid.

Tesla moet alle FSD-wagens terugroepen in de VS

Maar liefst 363.000 Tesla's krijgen te maken met een recall omdat het Full Self Driving-systeem als onveilig is bevonden door de Amerikaanse NHTSA. Een troost voor de klanten: het probleem kan verholpen worden met een update.