Tesla Full Self-Driving beschikbaar voor iedereen in Amerika

zondag, 27 november 2022 17:06
Tesla Full Self-Driving beschikbaar voor iedereen in Amerika

Volgens Elon Musk is de bètaversie van het door Tesla ontwikkelde Full Self-Driving (FSD) systeem beschikbaar voor alle klanten in Noord-Amerika.

Ook al is hij druk bezig met Twitter, vergeet Elon Musk niet te... tweeten over Tesla. Volgens de baas van het Amerikaanse merk is de bètaversie van de Tesla Full Self-Driving software nu beschikbaar voor alle Tesla-klanten in Noord-Amerika. Een verrassende uitspraak als je bedenkt dat de Amerikaanse autoriteiten het FSD-systeem van Tesla zonder menselijke interventie, nog niet hebben goedgekeurd. Maar Elon Musk is gewend flitsende of wat voorbarige uitspraken te doen.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
tesla

Gerelateerde items (op tag)

Test: Tesla Model X Plaid

Space X

Het topmodel bij Tesla luistert naar de naam Model X en is er al sinds 2015. Deze krijgt nu een update en komt met een topmodel met prestaties om duizelig van te worden. Wij gingen op pad met de Tesla Model X Plaid.

Tesla moet alle FSD-wagens terugroepen in de VS

Maar liefst 363.000 Tesla's krijgen te maken met een recall omdat het Full Self Driving-systeem als onveilig is bevonden door de Amerikaanse NHTSA. Een troost voor de klanten: het probleem kan verholpen worden met een update.