Tesla op het Autosalon van Brussel 2023

maandag, 19 december 2022 17:28
Tesla op het Autosalon van Brussel 2023

Welke elektrische modellen brengt Tesla naar het Autosalon van Brussel 2023? Allemaal! Inclusief de 1.020 pk sterke Model S Plaid, de snelst accelererende productiewagen die momenteel te koop is.

Van de Cybertruck is er voorlopig geen spoor, laat staan van de Tesla Roadster. Maar verder komt de Amerikaanse constructeur met zijn volledige gamma naar de Brussels Motor Show, die plaatsvind van 14 januari tot 23 januari 2023 in de Heizel. Dan hebben we het uiteraard over de Model S, de Model 3, de Model X en de Model Y - kort voor S3XY. Wat is die Elon Musk toch een grapjas.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
tesla

Gerelateerde items (op tag)

Test: Tesla Model X Plaid

Space X

Het topmodel bij Tesla luistert naar de naam Model X en is er al sinds 2015. Deze krijgt nu een update en komt met een topmodel met prestaties om duizelig van te worden. Wij gingen op pad met de Tesla Model X Plaid.

Tesla moet alle FSD-wagens terugroepen in de VS

Maar liefst 363.000 Tesla's krijgen te maken met een recall omdat het Full Self Driving-systeem als onveilig is bevonden door de Amerikaanse NHTSA. Een troost voor de klanten: het probleem kan verholpen worden met een update.