Move2Green ontvangt Tesla Model X Plaid

maandag, 09 januari 2023 13:48
Move2Green ontvangt Tesla Model X Plaid

Net voor de feestdagen mocht CEO Tim Van den bussche de sleutels in ontvangst nemen van de eerste afgeleverd Tesla Model X Plaid in Europa. Deze unieke wagen hebben zij meteen aan de tand gevoeld en in een video-review gegoten. Ontdek hun ervaringen onderaan dit artikel.

De Tesla Model X is met zijn vleugeldeuren reeds een uitzonderlijke verschijning, maar in Plaid-uitvoering beschikt deze wagen over 1.020 pk. In combinatie met zijn enorme trekkracht die – zoals bij elke elektrische wagen – meteen beschikbaar is, sprint deze Tesla naar 100 km/u in 2,6 sec. Waanzinnige cijfers die nog indrukwekkender worden als je weet dat we hier over een SUV met zes zitplaatsen spreken. De Tesla Model X is ook de SUV met de laagste luchtweerstandscoëfficiënt wat het rijbereik tot 547km op een lading mede mogelijk maakt.

De Tesla Model X Plaid is een technologisch hoogstandje, dit merk je zelf wanneer je in de wagen stapt en plaats neemt achter het stuur. Bepaalde alledaagse zaken werden heroverwagen waarbij je je soms afvraagt indien ze niet te ver zijn gegaan. Het yoke stuur, de stuurkolom zonder hendels of het bedienen van de transmissie zijn enkele voorbeelden. Maar dit maakt ook weer deel van de aantrekkingskracht van de wagen; de innovatiegraad zorgt dat deze wagen een unieke beleving creëert.

Eens je plaats neemt achter de yoke wordt je verwelkomt door een aangenaam en overzichtelijk interieur. De combinatie van de gigantische panoramische voorruit en het yoke-stuur bieden een impressionant ruimtegevoel. Als je dan de transmissie via een slider op het centrale aanraakscherm op D’ zet, raak je pas echt verbaasd. Hoewel je onderweg bent met een grote SUV met 1.020 pk, wordt je niet geïntimideerd. De respons is snel, maar niet agressief, terwijl de wegligging verbazend strak en direct aanvoelt. Maar als je er echt voor gaat zitten, geraak je meteen verbluft door zijn prestaties en zelfs zijn gedrag in de bochten.

De Tesla Model X Plaid kan wel eens de beste SUV ooit zijn. Mijn zijn vermogen en 3 zetelrijen combineert hij praktische bruikbaarheid met prestaties en zelfs plezier! Je betaalt er wel bijna €150.000, maar aan deze prijs ga je zo’n combinatie nergens vinden.

Bekijk de volledige autoreview van Move2Green over de Tesla Model X Plaid hieronder. Ben je geïnteresseerd in het huren van deze Tesla, een Polestar of een andere elektrische wagen? Neem dan zeker een kijkje op move2green.be. Naast korte termijn renting verkoopt Move2Green ook elektrische wagens van verschillende merken aan interessante prijzen. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontdek alles over Move2Green op: www.move2green.be 

Getagged onder:
tesla
Laatst aangepast op maandag, 09 januari 2023 14:14

Gerelateerde items (op tag)

Test: Tesla Model X Plaid

Space X

Het topmodel bij Tesla luistert naar de naam Model X en is er al sinds 2015. Deze krijgt nu een update en komt met een topmodel met prestaties om duizelig van te worden. Wij gingen op pad met de Tesla Model X Plaid.

Tesla moet alle FSD-wagens terugroepen in de VS

Maar liefst 363.000 Tesla's krijgen te maken met een recall omdat het Full Self Driving-systeem als onveilig is bevonden door de Amerikaanse NHTSA. Een troost voor de klanten: het probleem kan verholpen worden met een update.