Hyundai Motor onthult eerste beelden van de volledig elektrische INSTER

donderdag, 13 juni 2024 12:45
Hyundai Motor onthult eerste beelden van de volledig elektrische INSTER

SEOUL, 11 juni 2024 - Hyundai Motor Company onthulde vandaag de eerste officiële teaserafbeeldingen van zijn nieuwe A-segment sub-compact EV: INSTER.

INSTER is afgeleid van "intiem" en "innovatief". De naam van Hyundai's nieuwe sub-compacte EV weerspiegelt ook de evolutie van de in 2021 geïntroduceerde CASPER, die alleen in Korea op benzine rijdt. INSTER zal nieuwe normen stellen op het gebied van actieradius, technologie en veiligheidsvoorzieningen en herdefiniëren wat kopers kunnen verwachten van een auto in deze klasse.

De beelden onthullen een robuust maar compact SUV-profiel met kenmerkende LED-dagrijverlichting, plus pixelgrafische richtingaanwijzers en achterlichten die het design van de nieuwe sub-compacte EV bepalen.

Hyundai schetst ook de verwachte maximale actieradius van 355 km (WLTP) op één lading.

INSTER maakt zijn wereldwijde debuut op de Busan International Mobility Show later deze maand.

Getagged onder:
hyundai
Laatst aangepast op donderdag, 13 juni 2024 13:01

Gerelateerde items (op tag)

Inster: Compacte auto, grote mogelijkheden

Auto's in de stad moeten steeds veelzijdiger en milieuvriendelijker zijn, en de gloednieuwe Hyundai INSTER gaat met zijn geavanceerde technologieën binnen het segment van stadsauto's de uitdaging aan. Door een uitrusting te bieden die vooral kenmerkend is voor auto's uit een hoger segment, is dit model in de elektrische Hyundai line-up niet alleen een praktische keuze voor stadsritten, maar ook een overtuigende optie voor wie op zoek is naar geweldige voorzieningen in een compact pakket. INSTER zet een nieuwe maatstaf voor auto's van dit segment.

Nieuwe Santa Fe

De vijfde generatie van de Santa Fe introduceert het 'Open for More'-concept, dat de nadruk legt op stedelijke functionaliteit en buitenplezier. De nieuwe Santa Fe is uitgerust met eersteklas gemaks- en comfortvoorzieningen, waaronder heel wat wereldprimeurs, primeurs in zijn klasse en baanbrekende technologieën. Hyundai's pionierswerk op het gebied van SUV's wordt geïllustreerd door de Santa Fe, de allereerste SUV van het bedrijf. In 22 jaar tijd werden er alleen al in Europa meer dan 450.000 exemplaren van Santa Fe verkocht, wat zijn blijvende populariteit op het continent aantoont. Klanten van Santa Fe zullen opgezet zijn met unieke designverbeteringen, meer ruimte en geavanceerde technologische mogelijkheden.

Nieuwe Hyundai Tucson

Tucson van de vierde generatie heeft een facelift gekregen met vernieuwd binnen-en buitendesign en nieuwe technologische, connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen.

Hyundai INSTER: Nieuwe A-segment Sub-Compact EV

SEOUL, 27 juni 2024 - Hyundai Motor Company onthulde vandaag op de 2024 Busan International Mobility Show de volledig elektrische INSTER1 , een nieuwe sub-compacte EV uit het A-segment met een uniek design, een toonaangevend rijbereik en veelzijdigheid, en geavanceerde technologie.