Nissan Benelux zet ecologische stap met verhuizing naar nieuw kantoor

donderdag, 25 juli 2024 17:02
Nissan Benelux zet ecologische stap met verhuizing naar nieuw kantoor

Aartselaar – Het Belgische kantoor van Nissan Benelux verhuist per 29 juli 2024 naar een toonaangevend kantoorgebouw op architecturaal en ecologisch vlak, gelegen in het Strombeek Business Park aan de Brussels Ring. Bij de keuze van het nieuwe kantoor is er rekening gehouden met de milieuvriendelijkheid van het gebouw, de goede bereikbaarheid en de levenskwaliteit van de werknemers.

Milieuvriendelijke kantoren in een groene omgeving
Het Strombeek Business Park bestaat uit milieuvriendelijke gebouwen die voldoen aan hoge normen wat innovatie en milieuprestaties betreft. Voor de energievoorziening werden zonnepanelen geplaatst. Systemen voor het hergebruik van regenwater, hoogwaardige isolatie en geothermische verwarmings- en koelsystemen maken de uitrusting compleet.

De nieuwe Nissan Benelux kantoren zijn ideaal gelegen in een prachtig park dichtbij de A12 en de Brusselse Ring, zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer en voorzien van fietsenstallingen.

Duurzame onderneming
"De verhuis ligt volledig in lijn met de "Ambition 2030"-doelstellingen van Nissan: een duurzaam bedrijf zijn dat bijdraagt aan een schonere, veiligere en meer inclusieve wereld", zegt Jerôme Saigot, Managing Director van Nissan Benelux. "We zijn erg trots om onze werknemers en partners te kunnen verwelkomen in dit nieuwe kantoor dat de ecologische voetafdruk van het bedrijf beperkt."

Levenskwaliteit en hybride werken staan centraal
Nissan Benelux hecht niet alleen veel belang aan de milieukwaliteit van het gebouw, maar ook om haar werknemers een omgeving te bieden die een uitstekende levenskwaliteit op het werk bevordert. De nieuwe kantoren zijn gelegen in een nieuw aangelegd park. Daarnaast leent het gebouw zich perfect voor hybride werken, met zowel ruimtes om rustig te werken als voor meetings. Tevens is het Strombeek Business Park voorzien van verschillende faciliteiten zoals een eetgelegenheid, een fitnessruimte en een kleine supermarkt. De werknemers van Nissan kunnen een flexwerkplek en parking reserveren via een app.

Nieuw adres:
Nissan Benelux
Boechoutlaan 103 bus 00.03 (Building E)
1853 Strombeek-Bever

Getagged onder:
nissan
Laatst aangepast op donderdag, 25 juli 2024 17:04

Gerelateerde items (op tag)

Nissan Benelux breidt uit

Strombeek-Bever – Nadat het hoofdkantoor vele jaren in Aartselaar was gevestigd heeft Nissan Benelux onlangs haar intrek genomen in nieuwe kantoren in Strombeek-Bever. Er zijn op dit moment veel nieuwe introducties bij Nissan Benelux.

Nissan wil in 2024 volop elektrificeren

Nissan, pionier op het gebied van emissievrije mobiliteit met de LEAF, zal vanaf nu focussen op 100 procent elektrische mobiliteit in Europa. Dat staat in de toekomstplannen van de autofabrikant. Er wordt ook 3 miljard pond in de Nissan-fabrieken in het Verenigd Koninkrijk geïnvesteerd.

Nissan X-Trail e-POWER met e-4ORCE bewijst zich in Aragon Baja Rally

Aartselaar – Een team van toegewijde technici van Nissans technische centrum in Barcelona heeft de loodzware Baja Aragon Rally succesvol weten te trotseren in een aangepaste X-Trail e-POWER e-4ORCE. Tijdens de twee intense etappedagen (27-28 juli) werden meer dan 500 kilometers afgelegd over veeleisend en onvergefelijk terrein, met een volledig ongewijzigde e-POWER aandrijflijn.