Nissan Benelux breidt uit

dinsdag, 13 augustus 2024 09:49
Nissan Benelux breidt uit

Strombeek-Bever – Nadat het hoofdkantoor vele jaren in Aartselaar was gevestigd heeft Nissan Benelux onlangs haar intrek genomen in nieuwe kantoren in Strombeek-Bever. Er zijn op dit moment veel nieuwe introducties bij Nissan Benelux.

Zo is er naast de lanceringen van de fraai vernieuwde Qashqai en Juke ook de introductie van een compleet nieuwe Interstar bestelwagen. Er ligt nog meer in het verschiet bij de Japanse constructeur.

Ook het commerciële team breidt uit. Een aantal weken geleden startte Emanuel Perreira (ex-Arval) als Key Accountmanager bij het fleet team van Jean-François van Genechten – Corporate Sales Manager Belux.

Deze maand komt Elisabeth Southimath (ex-Stellantis) het salesteam versterken als Sales Performance Manager. Beide nieuwe medewerkers krijgen het Franstalige landsgedeelte onder hun hoede.

Deze belangrijke aanwinsten vervolledigen het Nissan Sales Team van Danny Olemans – Country Sales Manager Belux, die met zijn commerciële ploeg klaar is om de vele automotive uitdagingen en opportuniteiten het hoofd te bieden.

Getagged onder:
nissan
Laatst aangepast op dinsdag, 13 augustus 2024 09:51

Gerelateerde items (op tag)

Het summum van Nissan, Nissan Arya e-4ORCE EVOLVE+

De Arya mag zich sinds het verdwijnen van de GT-R en 370Z het topmodel noemen van Nissan. Met de EVOLVE+ mag hij, in afwachting van een nog krachtigere Nismo-versie, uitpakken met maar liefst 394 pk om zo de strijd aan te gaan met onder meer de best verkochte wagen van het moment: de Tesla Model Y.

Nissan wil in 2024 volop elektrificeren

Nissan, pionier op het gebied van emissievrije mobiliteit met de LEAF, zal vanaf nu focussen op 100 procent elektrische mobiliteit in Europa. Dat staat in de toekomstplannen van de autofabrikant. Er wordt ook 3 miljard pond in de Nissan-fabrieken in het Verenigd Koninkrijk geïnvesteerd.

Nissan X-Trail e-POWER met e-4ORCE bewijst zich in Aragon Baja Rally

Aartselaar – Een team van toegewijde technici van Nissans technische centrum in Barcelona heeft de loodzware Baja Aragon Rally succesvol weten te trotseren in een aangepaste X-Trail e-POWER e-4ORCE. Tijdens de twee intense etappedagen (27-28 juli) werden meer dan 500 kilometers afgelegd over veeleisend en onvergefelijk terrein, met een volledig ongewijzigde e-POWER aandrijflijn.