Dacia hernieuwt zijn engagement door ook dit jaar opnieuw EHBO-cursussen aan te bieden aan zijn klanten

vrijdag, 13 september 2024 15:54
Dacia hernieuwt zijn engagement door ook dit jaar opnieuw EHBO-cursussen aan te bieden aan zijn klanten

Dit jaar heeft Dacia zijn opleidingsprogramma's uitgebreid met specifieke sessies over eerste hulp bij kinderen, waarmee wordt ingespeeld op de noodzaak van gespecialiseerde spoedeisende zorg voor jonge patiënten. Dit initiatief, dat essentieel is voor het merk, toont zijn inzet voor de veiligheid van alle leeftijdsgroepen binnen de families van zijn klanten.

Meer dan 170 deelnemers hebben zich ingeschreven voor de cursussen die worden gegeven in de opleidingscentra van Rode Kruis Vlaanderen, verspreid over het hele land. De 23 cursussen, die elk zes uur duren, maken gebruik van een actieve didactische aanpak. Ze behandelen essentiële technieken, waaronder het controleren van vitale functies, reanimatie en noodinterventies. Van deze cursussen zijn er 13 gewijd aan eerste hulp bij volwassenen en 10 aan eerste hulp bij kinderen.

"Bij Dacia plaatsen we veiligheid centraal in ons engagement. In 2021 hebben we 475 mensen opgeleid in eerste hulp in samenwerking met Rode Kruis Vlaanderen, en we zijn verheugd om dit initiatief dit jaar opnieuw te lanceren. Dit programma, dat essentieel is om onze klanten voor te bereiden op het onverwachte, toont onze toewijding om hen waardevolle vaardigheden te bieden om hun dierbaren te beschermen wanneer dat nodig is", aldus Karl Schuybroek, Communication Director Dacia Belux.

De feedback van de deelnemers is uitermate positief, met talrijke verzoeken voor extra sessies. "Deze opleiding is onmisbaar. Het feit dat Dacia deze mogelijkheid aanbiedt aan zowel hun klanten als hun naasten, toont echt hun inzet", verklaarde een enthousiaste deelnemer.

De volgende sessies zijn gepland voor oktober 2024 en zullen doorgaan tot half november. De uitnodigingen om aan deze opleidingen deel te nemen, zullen zeer binnenkort naar de Dacia-klanten worden verstuurd.

Getagged onder:
dacia
Laatst aangepast op vrijdag, 13 september 2024 15:56

Gerelateerde items (op tag)

Dacia Sandriders klaar voor hun eerste avontuur in Marokko

Deze week beleven de Dacia Sandriders hun competitiedebuut en verschijnen Nasser Al-Attiyah / Édouard Boulanger, Cristina Gutiérrez / Pablo Moreno en Sébastien Loeb / Fabian Lurquin aan de start van de Rally van Marokko (6-11 oktober). Deze hoogstaande wedstrijd van het FIA Wereldkampioenschap Rally-Raid 2024 fungeert als een echt oefenterrein voor de Dakar Rally, die in januari wordt gereden in Saoedi-Arabië.

DACIA: 1.000.000 VERKOCHTE LPG-VOERTUIGEN

Sinds 2010 biedt Dacia een bifuelmotor op benzine en lpg aan. Eind juli 2024 had het merk al meer dan een miljoen lpg-voertuigen verkocht in de landen waar deze krachtbron wordt gecommercialiseerd.

Fabian Lurquin samen met Dacia klaar voor een grote uitdaging

Fabian Lurquin is al drie seizoenen de vaste corijder van Fransman Sébastien Loeb. Hij bereidt zich voor op een nieuw hoofdstuk van zijn reeds goed gevulde sportieve carrière, dit keer met een Dacia Sandrider die hij met de negenvoudige rallywereldkampioen zal delen.

 

Nieuwe Dacia Spring : nog verleidelijker, nog steeds even elektriserend

Spring, het eerste zuiver elektrische model van Dacia, heeft de emissievrije mobiliteit binnen zijn commercialiseringsgebied toegankelijk gemaakt voor een zo groot mogelijk publiek. Hij werd in 2021 gelanceerd en was in 2022 en 2023 de op twee na meest verkochte elektrische auto aan particulieren. In het totaal werden er sinds zijn lancering wereldwijd al meer dan 150.000 Dacia's Spring ingeschreven.