Julie Engelborghs: Nieuwe Marketing Director van Nissan Benelux

dinsdag, 17 september 2024 12:52
Julie Engelborghs: Nieuwe Marketing Director van Nissan Benelux

Julie Engelborghs start vandaag als Marketing Director van Nissan Benelux. Zij volgt Rémy Le Gall op die, na 4 succesvolle jaren, een nieuwe uitdaging aangaat als Brand & Marketing Directeur bij Nissan AMIEO.

Julie Engelborghs, heeft al meer dan 18 jaar ervaring in marketing binnen de automotive sector. Vanaf vandaag zal zij de marketingafdeling bij Nissan Benelux aansturen en de marketingstrategie verder helpen uitbouwen. Zij zal, met vernieuwende campagnes en een klantgerichte aanpak, de positie van Nissan verder versterken in deze regio. Als Marketing Director zal zij rechtstreeks rapporteren aan Jerôme Saigot, Managing Director Nissan Benelux.

"Ik ben erg verheugd dat ik bij Nissan Benelux in dienst kan treden. Het creatieve productportfolio met innovatieve technologieën en een klantgerichte aanpak zijn twee van de vele sterke punten van het bedrijf", zegt Julie Engelborghs. "De nieuwe Nissan Qashqai en zijn buitengewone "defy ordinary" introductiecampagne versterken de positie van Nissan in de Benelux. Het is een plezier om te kunnen samenwerken met een hooggekwalificeerd team en bij te dragen aan het succes van het bedrijf."

"We zijn trots om Julie Engelborghs te verwelkomen bij Nissan Benelux", zegt Jerôme Saigot, Managing Director Nissan Benelux. "Met haar jarenlange ervaring in de automotive sector brengt ze waardevolle expertise die ons zal helpen om Nissan verder te versterken en te laten groeien in onze regio."

Getagged onder:
nissan

Gerelateerde items (op tag)

Het summum van Nissan, Nissan Arya e-4ORCE EVOLVE+

De Arya mag zich sinds het verdwijnen van de GT-R en 370Z het topmodel noemen van Nissan. Met de EVOLVE+ mag hij, in afwachting van een nog krachtigere Nismo-versie, uitpakken met maar liefst 394 pk om zo de strijd aan te gaan met onder meer de best verkochte wagen van het moment: de Tesla Model Y.

Nissan Benelux breidt uit

Strombeek-Bever – Nadat het hoofdkantoor vele jaren in Aartselaar was gevestigd heeft Nissan Benelux onlangs haar intrek genomen in nieuwe kantoren in Strombeek-Bever. Er zijn op dit moment veel nieuwe introducties bij Nissan Benelux.

Nissan wil in 2024 volop elektrificeren

Nissan, pionier op het gebied van emissievrije mobiliteit met de LEAF, zal vanaf nu focussen op 100 procent elektrische mobiliteit in Europa. Dat staat in de toekomstplannen van de autofabrikant. Er wordt ook 3 miljard pond in de Nissan-fabrieken in het Verenigd Koninkrijk geïnvesteerd.