De zomerse uitbreiding eindigt met de officiële opening van de Lotus flagship store in Parijs

lundi, 04 décembre 2023 17:25
De zomerse uitbreiding eindigt met de officiële opening van de Lotus flagship store in Parijs

Lotus zette opnieuw een kleermakersstap richting een wereldwijd lifestylemerk en opende eerder deze maand met succes zijn Europese flagship store tijdens de Paris Fashion Week. Een evenement dat een einde maakte aan een zomeruitbreidingscampagne waarbij Lotus Mayfair, Oslo, Houten en München hun deuren openden voor het publiek.

Voor Lotus vertegenwoordigt de realisatie van het flagship store van Parijs meer dan zomaar een winkelpui. Door uitmuntendheid in de automobielsector naadloos te combineren met een luxueuze levensstijl, is het een teken van momentum en vraag in een zeer invloedrijke markt.

Tijdens de grote opening waren een groot aantal beroemdheden, VIP-gasten en media op de hoogte van de Europese onthulling van de gloednieuwe Lotus Emeya. Nadat onze eerste volledig elektrische Hyper-GT pas een paar weken eerder zijn wereldwijde debuut maakte in New York City, was hij vers van de pers. Gasten konden ook de Eletre en de Emira verkennen en uit de eerste hand de toekomstvisie voor het merk Lotus ervaren.

Om een artistiek tintje aan het feest te geven en het 75-jarig jubileum van het merk te vieren, hebben we ook een retro-futuristisch kunstwerk in première gebracht, gemaakt in samenwerking met digitale kunstenaar Ksawery Komputery. Geïnspireerd door de Lotus Eletre, is dit technochromatische ledspektakel een eerbetoon aan ons trotse erfgoed en stimuleert het tegelijkertijd een tijdperk waarin technologie ons vooruit drijft.

Bovendien zal Lotus zijn Vision80-strategieplan blijven waarmaken door voor het einde van het jaar drie nieuwe markten te betreden, waardoor de prachtige Lotus Eletre beschikbaar wordt voor meer klanten in Europa en de basis wordt gelegd voor verdere evolutie.

Reserveringen voor de elusieve en elektrische Emeya zijn nu open.

Tags::
lotus
Dernière modification le lundi, 04 décembre 2023 17:29

Éléments similaires (par tag)